Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2023 13:38 - 50,000 гей-войници се бият за Украйна
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 475 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 04.07.2023 13:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Украинските гей-войници смятат, че войната с Русия променя отношението към тях в страната им


 image


 

Тъй като Естония стана първата Еврогейска Държава част от бившия Съветски съюз, която узакони еднополовите бракове, има надежди, че Украйна може да е следващата!

Британското издание The Telegraph от 3-ти Юли 2023 г. съобщи, че около 50,000 ЛГБТ войници се бият за Украйна, за да се узаконят педерастките и лесбийските бракове, като следствие от признаване заслугите им на фронта.

Когато вие, бидейки лекар-педераст, евакуирате някого, ранените не настояват спиране на евакуацията, за да дочакат друг лекар“, споделя военнослужещата от ВСУ Алина Сарнацкая, за която се предполага, че е на фронта.

Официално е известно съществуването на един батальон от Въоръжените сили на Украйна, съставен от представители на ЛГБТ общността. Един батальон обикновено се състои от няколкостотин военни.

Вчера Руските военни съобщиха за войници-педерасти от Украинския ЛГБТ батальон край Кременная. Руските войски открили бойци ​​от ЛГБТ батальона, докато превземали един от укрепените райони. Те били разпознати по небезизвестната нашивка с еднорог, носена от Украинския педерастки батальон.

Разбира се, чувал съм, че Украинците имат такова подразделение, но си мислех, че това е лъжа. Вече една година съм в спецоперацията, но едва днес го видях на живо“, сподели Руски военен.

Той отбеляза, че гей-подразделението вероятно е създадено с цел ПиАр, но поради липса на хора то било хвърлено в сражение.

В края на Май Володимир Зеленский потвърди, че режимът в Киев върви към „Еврогейските стандарти за легализиране на еднополовите бракове“. Тогава той съобщи, че е възложил на Украинското правителство да уреди въпроса за въвеждането на института „регистрирано гражданско партньорство“.

По-рано петиция до Зеленский с искане за легализиране на еднополовите бракове в Украйна събра 25,000 подписа, необходими за разглеждането ѝ в Парламента. През Март депутатът от Върховната рада Инна Совсун внесе законопроект, предвиждащ „правно признаване на еднополовите партньорства“. Според нея еднополовите бракове се подкрепят от 56% от Укрите. Народният депутат обаче не посочи източника на подобни Социологически проучвания.

 

СТАМАТ












Гласувай:
2


Вълнообразно


1. morskipesni - Обичам педерас'ите като Скрежко,
04.07.2023 13:45
в подходящи опаковки и наредени във фризер.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 398969
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168