Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2023 14:20 - Постоянните ГАФОВЕ на бившата проститутка и сегашен Немски външен министър Аналена Бербок
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 3116 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 19.04.2023 14:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Западната Цивилизация с абсолютна сигурност е обречена на гибел, не само заради рухващата Финансова система на Фиатните пари и Грандиозната Икономическа криза, предизвикана от невежите и недалновидни политически решения, но и поради факта, че Западното общество е напълно погълнато от бездуховността и Сатанизма, а низките страсти, безродието, неграмотността и простотията са превзели всички класи и обществени прослойки.

image





Най-изявеният връх на Еврогейско-Атлантическата политическа некадърност, безпардонност, безпросветност и малокултурност, разбира се изключвайки нашите родни полит-"полезни" изкопаеми, които са без конкуренция в Световен мащаб, се явява недостижимата Аналена Бербок - Външен министър на Германия! Дипломатическите гафове, които Бербок постоянно забърква, много вероятно биха могли да доведат до Трета Световна война, ако се възприемаха насериозно! Все пак Човечеството има голям късмет, че Бербок е Световно известна на Политическата сцена със своята необразованост и неосведоменост и нейните язвителни изявления и некомпетентни коментари се приемат, както биха се приели думите на бебе, седящо на масата на възрастни, а именно с много смях!


От друга страна, обаче, Разумният Човек трябва да знае, че всички политици са само фигуранти, от които нищо не зависи, и са просто послушни кукли на конци в ръцете на кукловодите, стоящи зад кулисите на Политическия театър! Кликата на Кукловодите е известна на мъдреците още от Древни времена, като "Тайното общество, нямащо име", но въпреки това някои от тях я наричат "Тайната Ложа на Илюминатите", а пък други "Криптокрация".

Криптокрацията, която в продължение на десетки столетия предначертава пътя и управлява Човечеството, днес наброява не повече от две хиляди Души и е скрита зад непрогледен параван, чиято цел е никой простосмъртен никога да не узнае, нито лицата, нито имената на истинските си най-висши Господари, но да познава само слугите на слугите на господарските лакеи и още по-нисшите слуги на тези слуги, тоест, своите преки началници, срещу които да може безсилно да излива недовоството от робското си нищожно положение.

Утра-свръхбогатите и Всевластни Люде, наричани Илюминати, притежават целия познат, а може би и част от непознатия нам Свят, разпореждат се с благосъстоянието на Народите, определят положението на война или мир между тях и отреждат качеството на живот на Расите и съдбините на отделните Човеци така, както ние вкъщи боравим с вещите си и можем да ги подреждаме, където пожелаем, тъй като, както бе разяснено в Дванадесето изследване от Книга Първа, Илюминатите познават напълно Седемте тела на Човешкото същество и умело ги обвързват и манипулират, съобразно своите планове, използвайки особеностите на Човешката Психика и насочвайки имплицитни Психологически оръжия срещу самите нас!

СТАМАТ  

https://stamat.org/











Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 398229
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168