Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2023 15:19 - Войната ще завърши, когато Русия победи Световния Нацизъм - разговор с Александър Артамонов
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 4156 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Александър Германович Артамонов е Руски военен експерт, медиен мениджър и възпитаник на Филологическия факултет на Московския държавен университет "Ломоносов", Доктор по социални науки от Католическия университет на Франция (Universitas Catholica Parisiensis), възпитаник на Висшата дипломатическа академия на Франция. Той е публицист, наблюдател от видеоканала "Оръжие. Клуб на истинските мъже", военен наблюдател на Правда.Ру, военен експерт на Първи канал и телевизионния канал "Звезда", водещ на видеопрограмата "Нов ден", автор на биографичния роман "Руски регионален самолет".

image

От 2022 година Александър Германович е Главен експерт във Фондация Евразийско наследство, специализация: Френският свят, Армиите на страните от НАТО, Кавказкият регион. През годините той е заемал следните длъжности: Вице-президент на Корпорация "Иркут", Заместник-генерален директор на "Гражданските самолети Сукхой", Съветник на Министъра на транспорта на Русия и заместник-председател на Руския съвет за Гражданска авиация.

В интервюто, публикувано в канала на Александър Песке със заглавието "Французите са били по-големи Нацисти от Немците", се разкрива истината за Европейския нацизъм, който не е бил изкоренен по време на Втората Световна война и който след края на Студената война ЦРУ и Спецслужбите на САЩ разпространяват в Източна Европа, за да се възползват от него при унищожението на Русия.

В момента хегемонът САЩ е изпаднал в истерия и иска да потопи Света в кръв, като превърне НАТО в собствена Световна военна организация, наречена Северно-атлантическа Тихоокеанска Организация, което бе заявено на Мадридската конференция през Юни 2022 година. Хегемонът, обаче, съвсем забравя, че вече НЕ Е хегемон и че още през Февруари 2022 година Главнокомандващият на Руската Федерация Владимир Путин установи „червената линия“ за НАТО, която ограничава организацията до Държавите-Корпорации членуващи през 1997 година, тоест без Чехия, Унгария и Полша (1999); България, Естония, Латвия, Литва, Румъния, Словакия и Словения (2004); Албания и Хърватия (2009); Черна гора (2017); Северна Македония (2020) и Финландия (2023). Трябва да сме абсолютно сигурни, че това ще се случи и България, която отново воюва в Нацисткия лагер, я чака гибел!

Истинската действаща Геополитика и Геостратегия са напълно забранени в Българското масмултимедийно пространство и заради това всеки Логически разсъждаващ Българин, ако милее за семейството и приятелите си, трябва да разбере реалностите и да се опита да оцелее в предстоящата най-кървава Национална катастрофа, след която аз дълбоко се съмнявам, че ще съществува Държава-Корпорация с името България...

СТАМАТ












Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 398969
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168