Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2020 09:22 - COVID–19 – публикация на Д-р Илзедора Лейкър
Автор: sthamanuviro Категория: История   
Прочетен: 1243 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.05.2020 09:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

COVID–19 – публикация на Д-р Илзедора Лейкър

 

image 

Публикацията е от уебсайта GNM Online Seminars.

Превод, снимки, където е упоменато, и препратки: Стамен Георгиев СТАМАТ.

 

Биография

Илзедора Лейкър (Ilsedora Laker), първият Канадски преподавател по Германска Нова Медицина и консултант, упълномощен от Д-р Хамер, пребивава в Торонто, Канада, където е започнала въвеждането на Германската Нова Медицина и продължава да обучава в своята практика Медицински и обществени специалисти в Северна Америка и в чужбина. Илзедора също така играе важна роля за представянето на работата на Д-р Хамер в Южна Америка и страните от Югоизточна Азия, както и в Индия и в части от Африканския континент.

Илзедора открива работата на ДРике Герд Хамер (Ryke Geerd Hamer) през 1992 година чрез колега от Холистичен център Билки и здраве (Herbs and Health Holistic Center) в Торонто.

 

image 

ДИлзедора Лейкър и ДРике Герд Хамер

 

През 1994 година Илзедора се срещнала с много известно протеже на Д-р Хамер и го поканила да проведе първия семинар по Нова Медицина в Северна Америка. Изучаването й на Новата Медицина, както тогава се наричали изследванията на Д-р Хамер, продължило под надзора на неговото протеже до 1997 година, когато тя положила началото на собствена поредица от семинари по Нова Медицина.

През 1998 година Илзедора била представена на Д-р Хамер и по негова молба спонсорирала първия му семинар в Канада. След това събитие тя станала негова студентка, а скоро след това той й поверил да ръководи превода на дисертацията муОбобщение на Новата Медицина (Summary Of The New Medicine), публикувана за първи път на Немски език през 1994 година, на Английски език през 2000 година и която понастоящем е изчерпана.

След публикуването на дисертацията, екипът на Илзедора започнал огромното начинание да преведе двутомника от 1250 страници Завещанието на Новата Медицина (Legacy of the New Medicine), известен още като „Златните Книги на Д-р Хамер, сега завършен, но все още непубликуван, поради липса на финансиране.

В момента Илзедора, освен че е Изпълнителен директор на уебсайта https://www.gnmonlineseminars.com/, посветен на обучението в ГНМ по целия Свят чрез онлайн презентации, тя е и Изпълнителен директор на основния сайт за Германска Нова Медицина на Английски език http://www.newmedicine.ca, който тя започнала по молба на Д-р Хамер през 2000 година. Понастоящем тя продължава да преподава и обучава другите в пълната практика на ГНМ и поддържа много уважавана клинична практика, чрез която консултира Човеци от цял ​Свят. Съвсем наскоро Илзедора завърши проекта по превода на работата на Д-р Хамер „12 + 1 черепна нервна карта на Германската Нова Медицина.

***

 image

COVID-19

Част I-ва от 7 части

 

През последния месец получих безброй имейли със запитвания каква е тази COVID-19 „пандемия”, така че си помислих, че може би е по-добра идея да пиша по темата в блога, отколкото да обяснявам каква е гледната точка на Германската Нова Медицина по този въпрос на всеки, който пита.

За щастие, в началото на Февруари, един приятел ми изпрати няколко Интернет препратки, за това което се случваше в Ухан, град с население над 11,000,000 Души, които ми помогнаха да разбера Политическия климат в региона, който може да е бил отговорен за „страха от агресия”, засегнал хиляди Човеци и който след това бил разрешен приблизително по същото време.

За тези от вас, които наскоро са открили работата на Д-р Хамер, но знаят, че някои състояния се случват по време на лечебната фаза на конфликт, това е такава проява.

Конфлитът

По същество, когато индивидите имат страх от агресия срещу себе си или срещу свои любими, те влизат в „повишена тревога” или в ситуация „бий се или бягай”. При мъжете наричаме това конфликт на „териториален страх”, включващ агресия отвън, а при жените това се отнася повече до „гнездото” им, което считат за вътрешна територия. Д-р Хамер описва тази реакция в мъжкото царство като отговор на опита да се защити своята околна среда от външни сили, докато женската реакция е свързана предимно с това да се уверят, че гнездото е защитено.

По време на ситуацията „бий се или бягай” бронхиалната лигавица по-специално започва да улцерира (да се разранява, изтънява). От биологична гледна точка това е много важно, защото този процес позволява на кислорода да постъпва в по-големи количества в белите дробове, посредством това улцерирано разширяване на тъканта (прохода на бронхите), за да се подпомогне необходимия отговор „бий се или бягай”.

Какво се случва на физикално ниво?

„Страхът от агресия” може да продължи седмици или месеци, а в някои случаи – и години, така че, когато разрешаването на конфликта се постигне, улцерираната бронхиална тъкан започва да се възстановява, създавайки възпаление в бронхите и грипоподобните симптоми започват.

При повечето случаи ние наблюдаваме висока температура, но в този случай треската не е заради микробна активност. Тя е поради това, че бронхите са „свързани” към сензорния кортекс в главния мозък, където треските са част от лечебния процес при повечето състояния, контролирани от тази част на мозъка.

Заедно с високата температура има отпадналост, която също е част от лечебната фаза на повечето състояния. След това, разбира се, имаме мускулни болки и страдания, които в ГНМ отдаваме на отговора „бий се или бягай”, „трябва да се изнесем от тук, за да спасим себе си”, което не са успели да постигнат в момента на конфликтния шок.

С други думи, мускулните болки и страдания са резултат на аспекта „само-обезценяване“ от конфликтния сценарий. След това, разбира се, започва кашлицата, което означава, че в бронхите е в ход пълната лечебна/възстановителна фаза.

Първата седмица обикновено е най-тежка, но в зависимост от това какво друго се случва в индивида, треската и мускулните болки и страдания преди да утихнат могат да продължат и през втората седмица.

Пневмония

Мнозинството от респираторните фази на лечението обикновено продължават най-много 3–4 седмици преди симптомите да изчезнат. Обаче, ако имаме друг активен конфликт, засегнал бъбречните събирателни каналчета, представляващ един механизъм за оцеляване и включващ в себе си задържането на флуиди, белите дробове започват да се пълнят с течност точно по времето на лечебната фаза на бронхите, които пренасят кислород в белите дробове. Това е, което причинява пневмонията.

Бъбречните събирателни каналчета ще задържат телесна течност в отговор на „заплахата за съществуване”. Тази реакция е механизъм за оцеляване, защото ние се нуждаем от вода, за да оцелеем. Може да изкараме без храна две седмици, но без вода се дехидратираме много бързо, така че в ситуация като тази нашите тела задържат това, което вече има в тях.

Според Германската Нова Медицина бъбречните събирателни каналчета реагират на конфликта от изоставяне/изолация, конфликта на бежанеца и екзистенциалния конфликт, така че винаги е важно да разберем конфликта, свързан с бъбреците, за да предотвратим усложняващия фактор, който създава една по-предизвикателна лечебна фаза.

Конфликтът може да съществува преди това или може да започне с поставянето на диагноза за всяко „животозастрашаващо” заболяване, което в този случай е възможността да имаш коронавирус.

Сигнал, че бъбречните събирателни каналчета са в „режим на оцеляване” е сухата уста, жаждата и нуждата да пием, колкото се може повече.

Проблемът тук е, че когато сме в лечебна фаза, допълнителната течност ще отиде точно в онази част на тялото, която преживява лечението. В дихателната лечебна фаза, белите дробове се пълнят с течност. Това е, което е наречено пневмония.

Разбирам, че това, което описвам, звучи сложно, но в действителност е твърде просто. Факт е, че всяко респираторно възпаление, което е компрометирано от конфликтна активност на бъбречните събирателни каналчета, ще се представи като пневмония.

Обаче, стандартната Медицина, особено, когато това се появява внезапно при само 10 Души в коя да е общност, ще я нарече епидемия и ще набеди някакъв вирус, за който стандартната Медицина е накарана да повярва, че е причината за респираторните прояви.

Когато се появява при стотици или хиляди Човеци в една Държава или в Света, се нарича пандемия.

Как се диагностицира вируса?

Преди да стигнем дотам, нужно е да обясня, че вирусите в действителност никога не са били наблюдавани с електронен микроскоп, нито пък са били изолирани или фотографирани.

Тъй като настоящата „система от вярвания” е много трудно да бъде разрушена и никога не е била поставяна под въпрос от никого, който изучава Медицина, била тя стандартна или алтернативна, трябва да се позова на работата на Д-р Щефан Ланка, вирусолог и биолог от Германия, който в действителност откри първия и единствен вирус – успешно визуализиран с електронен микроскоп. Вирусът, обаче, е наблюдаван в морските водорасли, не в Човек или в животно. По-важното е, че Ланка открил, че морските водорасли и вирусът имат „здравословна” връзка и че не съществуват никакви разрушителни или токсични реакции между двата организма.

Също така, Д-р Ланка преди 4 години спечели безпрецедентен съдебен спор пред Федералния Съд на Германия, където съдията заявил, след като видял всички съществуващи научни аргументи, осигурени от Д-р Ланка, че вирусът на Морбили никога не е бил доказан, че съществува.

Като учен Д-р Ланка беше толкова убеден във факта, че Морбили вирусът не съществува, че предложи €100,000 на всеки, който докаже обратното. В последствие той беше съден от студент по Медицина, който твърдеше, че Д-р Ланка не разполага с никакви доказателства за това, което казва, и му дължи €100,000. Разбира се, делото стигна до съд и Д-р Ланка спечели.

Това ни оставя с въпроса към какво ни насочват тези изображения, ако не са вируси. Мнозинството изображения както в медицинските книги, така и в Интернет са компютърно генерирани изображения (CGI), това е особено вярно, ако те са цветни. Все пак, в наши дни технологията е намерила начин да добавя цветове на изображение, получено с електронен микроскоп. Въпреки всичко, нещото не е това, което се казва, че изобразява, независимо дали е оцветено или черно-бяло.


[Частиците, за които Медицината твърди, че са вируси са с диаметър между 20 и 300 нанометра, което показва, че са с големина от порядъка на дължините на вълните на ултравиолетовата и екстремната ултравиолетова радиация. С други думи, тези обекти са много по-малки от дължината на вълната на виолетовата светлина – 380 нанометра, тоест са извън горната граница на спектъра на видимата светлина. Поради тази причина, толкова малки обекти не могат да бъдат видяни от Човешкото око чрез оптичен уред, а само посредством електронен микроскоп, който ги сканира с мощен електронен лъч във вакуумна среда, изработвайки индиректно черно-бяло изображение, тъй като това, което фотографира няма цвят от гледна точка на нашите възприятия.

Интересно е да се отбележи, че преди да бъдат поставени в камерата на електронния микроскоп пробите се дехидратират напълно, заради вакуумната среда, и се покриват със злато или друг благороден метал, за да бъдат сканирани с електронния лъч. Тези факти ведната идват да ни докажат, че сканираните обекти са мъртви! Следователно, научно-популярните филми, без значение цветни или не, изобразяващи уж движещи се насам-натам живи вируси, са нищо повече от компютърно генерирани изображения, тоест абсолютна лъжа. – Бел. СТАМАТ]


image

Тези изображения са много убедителни, особено, ако им е поставен етикета Хепатит, Полиомиелит, Морбили, ХИВ и така нататък, но при по-задълбочено изследване, никога не е било заявявано, че картинките, които ни биват показвани, в действителност са вируси, въпреки това, те са етикетирани като такива, за да ни подведат да повярваме, че те са отговорни за едно „състояние”, което се предполага, че е резултат от действието на вирус.

Какво е това, което те виждат с електронния микроскоп?

ПРОЧЕТЕТЕ ВСИЧКИ ЧАСТИ НА УЕБСАЙТА: stamat.org
Гласувай:
0
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 93797
Постинги: 134
Коментари: 31
Гласове: 67