Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2023 21:29 - ИЗВЪНРЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ.........
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 4815 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 31.03.2023 21:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ИЗВЪНРЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ – ПРЕДИЗВЕСТЕН ПЛАНИРАН ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО ПОРЕДЕН ПРОВАЛ !!!

    Изборите идват, но аз съм на друга вълна - планината и музиката. Те ме спасяват от простащината, подлостта, наглостта, лъжите на тези, които по желание на нечии сценаристи са включени в поредния сценарий. Усилията на задкулисието да разединява хората, да ги протовопоставя и по този начин да всява хаос в старната никога не са били така всеобхватни. Те достигнаха дори Народния театър.

   Изборите този път имат ударение – да внесат още по-дълбоко разделение, а не обединение. Те ще бъдат поантата на това, което е описано от Гьоте в трагедията Фауст, Валпургиевата нощ на връх Брокен в планината Харц. За мен вр. Брокен у нас е президентстовото ни, което уподобявам на отдел на ФСБ в България.

    Може ли да се върви към нещо смислено с тези полотически партии, половината от които са инженерингови проекти на националния предател на България, Радев.

1. БСП

2. ГЕРБ-СДС

3. "Възраждане"

4. "Има такъв народ"

5. "Народна партия Истината и само истината"

6. "Неутрална България"

7. "Българско национално обединение"

8. "Заедно"

9. "Български национален съюз"

10. НДСВ

11. "КОД"

12. "Продължаваме промяната - Демократична България"

13. ДПС

14. "Левицата!"

15. "Български възход"

16. "МИР"

17. "Българска социалдемокрация - Евролевица"

18. "Български съюз за директна демокрация - БСДД"

19. "Глас Народен"

20. "Социалистическа партия Български път"

21. "Вън от ЕС и НАТО"

    Преглеждайки списъка с имената на партиите констатирам, че в него липсва партия „Многоголемкур”...

    Целта на тези инженерингови проекти е да има противопоставяне между партиите и невъзможност да се състави правителство. Това е задача на почти всички новопредставени пред „сувурена” партии, чиито лабораторно заченати от задкулисието фетуси вече са на белия свят и от тях се очакват изяви според нацръканите в чипа им команди.  Някои от тях няма да влезат в парламета, но случайно интервюирана  електоратница разкри защо те се биват зачевани. Тя заяви, цитирам по памет, че двете най-големи партии се борят за най-големите печалби /разбирам, кражби/, но тя ще гласува за някоя малка партия, която няма да влезе в парламента и така ще обърка сметките на големите /крадци?/. Съвсем не бе проста тази простачка, тя е плод на системата. Целта й не е да има нормален живот в България, а системно противопоставяне – екстракт на агресивната трифоноворадева простащина, такава е тя. И други ще постъпят по същия начин, без дори да им е ясно защо. А тая – за да пази суверена от големите крадци.

   Електоратът – той е пълна скръб. Опростачените – сериозна част от него - са наактивирани да се противопоставят на управляващите, защото те ги грабят и имат чадър, главния прокурор, който в същото време е и бухалка срещу честните хора с прогресивни виждания, наричани от младия политик, и той рожба на президентов инженеринг, Трифонов. Махкването на гравния прокурор е задача №1 на ДБ, партията с най-много недоклатени дами с претенции, че са интелигентни и заради интелекта си не могатт да се внедрят подобаващо.  Може би думата внедрят е неточна. Вероятно те считат, че ако ДБ зауправлява страната, ще се намери и кой да им „скочи”. Дано да е някой интелектник като тях им пожелавам.

   Простите хора пък вече на никой не вярват. Тази категория хора не мислят с негласуването си да причинят зло на страната, причината е, че те се чувстват обидени и непрестанно лъгани. И  затова те остават в страни от изборния процес. Когато стане въпрос за поредни избори, от които им е писнала една част на организЪма, която няма да споменавам, они споменават майки.

   Има една особена категория хора, интелегиенцията, някога наричана първенците. Простите хора без директен контакт с тях интуитивно следват примера им. Ако една страна има стабилна интелигенция, такива в някакав степен са и хората в нея. Затова унищожаването на интелигенцията е било приоритет на османските завоеватели у нас някога и на съветските окупатори в по-новата ни истроия.  Съгласувано със съветските инструктори след Деветото, от населените им места са били интернирани или убивани първенците, обвинени, че са монархофашисти. Жертвите са били кметът, пощаджията, пъдарът, полицаят, докторът, учителят, попът – всеки образован в някаква степен човек. Руският окупатор се нуждае от простащина, не от мислещи хора, така както от простащина се нуждаят и днешните ни управници, което наложи опростачването като стратегическа задача. Опростачвател №1 на цяло поколение стана Слави, а простащината избра Радев за президент. Простащината е сила, защото има едно много ценно качество, та е маниролируема. Посочвам пример, събарянето на кабинета на Борисов от простащината, начело с един национален предател с вдигнат юмрук и с пари от Черепа. В това отношение – простащината - нашата страна постигна много, тя е дори преди Франция и Гърция, където интелектното ниво на суверена не му достига да пазличи дигитус от фалос. Къде е интелигенцията ни сега, ще изкажа мнението си след малко.

   Появи се обаче нов елемент, много важен съста за предстоящите избори, войната на Путин срещу Украина. Тази война заприлича на вододел между хората, съхранили част от  ценностната ни система и идиотите, които са в подкрепа на агресора. Подкрепата е завоалирана  - нита един куршум за Украина, мир, оттегряне на танковете от бойните полета. Ако някой го е ебал луд не би поярвал на тези лъжи, може би само директор/ка/ на луздница. Идиотите разкриха облика си, много от тях въпреки нежеланието им, а поради зависимости.  Давам пример с един малък цех за прежди, където работят 16 работнички. След започването на агресията на Путин четири от тях са били възторжени – Путин освобождава Украина! Изказали са надежда скоро Путин да дойде и да освободи и нас. Не са казали от кого, но то е ясно, от американците. Да не можеш да направиш разлика между добро и зло, между агресор и жертва, това е пълното падение на човека. Злото не спира до тук. Освен неразбиране на тези основни понятия има  и друго – подкрепа за агресора, който тероризира с ракети цяла една страна, разрущавайки жилищни блокове, болници, училища, театри, инфраструктура.  Само сгрешен човек /б. м. изрод/ може да причинява това , само сгрешени могат да одобряват подобни действия.

   Ще се върна на интелигенцията в светлината на войната срещу Украина:

    Интелиентният човек е умен и интелигентен. Подчертавам, че това са два различни компонента.  Обикновено единият е в по-висока степен. Твъорците имат и трета съставка, талант. Веднага ще отбележа, че за мен има само един човек, притежаващ тези три  качества в максималната им степен, Алексис Вайсенберг. Преминавайки само край него, не когато е на сената пред клавира, чувството е за досег до съвърщенството.

   Притежаването на талант е дар Божий, то е приоритета на малко хора. Това не означава обаче че другите два компонента, разума и интелректа, са на висотата на таланта. При такива случаи може да се стигне до неправилна самооценка. Войната на Путин слещу Украина стана причина този тип творци да допуснат големи, непоправими грешки в оценката си за това, което става там. Има доста примери, ще цитирам три.

   Един творец по слуачй публикуваната снимка на украинчето с откъсната от куршум ръка, Саша, каза, че за това е виновен Байдън. Глупост или зависимости, отговорът е еднозначен. Друг творец е написал откровение, че няма да гласува за партии, които подкрепят войната в Украина и е против изпращането на наши войници на фронта!?!?! Всеки нормален човек /нетворец/ знае, че такова нещо няма, че тези фалшиви новини идват от хибридните централи на Путин, но ето, че има подведени творци. Това е непростивмо!!!

   И едни трети творец, който твърди, че войната на Русия с Украина е била неизбежна, защото не може тази мелика страна /Русия/ да не притежава излаз и бази на Черно море!?!?

   Става въпрос за трима първенци от висшия еталон, творци. По-простите хора ще се поучат от тях, а какво означава това -  да не гласуват за „партиите на войната”, което означава за Копейскин, за Кури, за Левицата или някоя новопръкната от президента инженерингова партия, директно казвам, за простащината.

    При това тотално облъркване в страната, пробило защитата дори на творците, какво доблро може да се очаква на предстоящите избори? Мисля, нищо! Партиите-идиоти ще искат махкването на Гешев, осветляване на жрицата от стаята с кюлчетата и еврата, ще предлагат на хората да изберат сволодата, ще обещават вдигане на пенсиите, помощите и заплатите. И простащината, ако им повЕрва, ще превърне изборите в пореден кьорфишек. В тази дисциплина, кьорфишек на три пъти бе Слави, инженерингов проект на Радев, сега ще е някой друг. Според мен това ще бъде ПП/ДБ, предишният инженерингов проект на Радев с харвардниките, които възприемам като недоправени. Те ще получат от излъганите от тях парламентарни кресла, достатъчни им да продължат разрушителната линия спрямо страната ни на Слави и да продължат задкулисното управление на националния ни предател Радев.

   Който от позицията на „натовски генерал”, казва:

-       А чий ще е Крим, ако не руски....

  И след този въпрос още два: Защо не ни искат в Шенген, защото не ни искат в Еврозоната. Както напр. Хърватия. По този път към Европа може да тръгнем само ако новият парламента с първия си закон уволни пРезидента. Докато той е пРезидент, България ще бъде принудена да следва път, водещ ни към ОНД и Путин. Приматите, които поведоха война срещу световната цивилизация

image

                     Събирателен образ на радевотрифоновия електорат.

image
 
               Доста страни се разделиха с комунизЪма, но не и с комунистите...   






Гласувай:
3



1. krumbelosvet - "Фауст" от Гьоте не е трагедия, а драма.
31.03.2023 21:40
Философска драма.
Толкова ти е компетенцията.
Ма сега Простокирчо и ББбодигарда ще спазват вярната линия - тая на НАТО, т.е на САЩ. Да пази Господ от война и бомби за България.
цитирай
2. rosiela - Коста,
31.03.2023 22:26
четох с интерес. Има и партия и некомунистическа, и не Копейкина. Сам ще я намериш.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181136
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031