Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2023 07:47 - Кои са Илюминатите и какви са целите на Тиранията на Постхуманизма
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 1909 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 13.02.2023 07:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Всички короновани особи от хилядолетните династии, всички банкери и собственици на мегакорпорации, всички висши представители на властта във всички Държави-Корпорации, както и шефовете на Интернационалните Правителствени и военни организации, съюзи и алианси съставляват Елита от свръхбогати технократи, който е създаден и се владее от съвсем малобройната, наброяваща може би няколкостотин членове Древна Тайна Ложа, която няма име, но е наричана от някои изследователи Илюминатите, а от други – Тайните Властващи, или на Гръцки: Криптокрация! Хилядолетната Тайна Ложа на Илюминатите е най-висшият Владетелски Орган на Цивилизацията, съставен от старейшините на най-древните Императорски, Царски, Кралски и банкерски династии и в никакъв случай не трябва да се обърква с Масонския Орден на Баварските Илюминати, инсталиран на 1-ви Май 1776 година от Йезуита Крипто-евреин Адам Вайсхуапт по поръчка на Илюминатската династия Ротшилд, за да служи като параван, прикриващ действителния Властващ Орган, както и като примамка за повърхностните изследователи.  

image

    От хилядолетия Цивилизацията се управлява именно от Триумвирата на Тайната Ложа на Илюминатите, посредством създадените от нея Масонски Ложи, Окултни Ордени, МАФИЯта и други тайни и явни Световни организации. Използвайки йерархията на Тайните Общества, Триумвиратът дава заповеди за управление на Цивилизацията, които трябва стриктно да се изпълняват от Правителствата и Интернационалните организации. Но, за да бъде измамен профанът и да бъде подведен да повярва, че Народите са Свободни, че се самоуправляват и че съществува някаква си хипотетична „Демокрация“, през няколко години Масонските Ложи във всяка Държава-Корпорация инсценират удивително помпозната комико-драматична мистификация, същински Цирк на колела, наречен „Избори“. Посредством Цирка на колела „Избори“, Илюминатската властваща клика купува амбицииозните продажни политиканчета, както и приспива съвестта на цивилизованите, които жадуват да бъдат лъгани от Господарите си!      


Тук се налага отново подчертаем най-жестоките измами, чрез които Илюминатите инсталират Световната диктатура. Тези ЛЪЖИ, колкото и да са алогични и абсурдни, безрезервно се приемат от всички цивилизовани, безпрекословно вярващи в Корпоративните масмедии и сляпо изпълняващи незаконните и противоконституционни заповеди на Правителствата и Институциите, без сами да изследват фактите и без да се замислят за собственото си бъдещо препитание и добруване.  


Лъжа първа. Целта и задължението на Свръхбогатия Елит, инсталиращ Световната диктатура, както и на Правителствата и Институциите е: да се грижат за здравето и да опазват живота на обикновените Човеци, повишавайки благосъстоянието им.  


Лъжа втора. Целта и задължението на Интернационалния Алопатичен Медико-фармацевтичен картел, собственост на Свръхбогатия Елит, проповядващ Хелиоцентризма и „Микробната теория“, е: да се грижат за Човешкото здраве, изцелявайки болестите и удължавайки живота ни.  


Лъжа трета. От началото на 2020 година съществува „Коронавирусна пандемия“, въпреки че никога не са били изолирани в чист вид никакви „болестотворни вируси“, включително и „Коронавируса“, и поради тази причина никога не е било доказано, че подобни „вируси“, в това число и „Коронавируса“, причиняват така наречените „заразни“ заболявания.


  Лъжа четвърта. Съществува „заразна“ болест „Ковид-19“, уж причинена от „Коронавируса“, който никога не е бил изолиран и не е доказано, че я причинява. Наличието у Човека на недоказания, че съществува „Коронавирус“ може да бъде уж безусловно установено, посредством използването на RT-PCR тест и проба от пациента, съдържаща дефинирана от генетиците съвсем къса РНК последователност, идентифицираща според тях „Коронавируса“. За Бялата МАФИЯ е без значение, че RT-PCR тестът засича същата нуклеотидна последователност, уж идентифицираща „Коронавируса“, както в генетичния материал на още 183 други естествено присъстващи в телата ни бактерии и в постоянно дезинтегриращия се генетичен материал, съдържащ се в милиардите постоянно умиращи и разрушаващи се клетки на Човешкото тяло, така и в кози, овце, папая, хлебно дърво, ябълков и портокалов сок, кока-кола, автомобилно масло и във всякакви други възможни среди и повърхности.  


В същото време Свръхбогатият Елит е начертал и пропагандира по всички масмултимедийни канали насоките, начина и пътя, посредством които Цивилизацията трябва да бъде „спасена“ от въображаемата заплаха на „Коронавирусната пандемия“:


  Насоките. Тъй като несъществуващата „Коронавирусна пандемия“ представлява заплаха за съществуването на Човечеството, то Държавите-Корпорации трябва да наложат локдауни, вътрешните и международните Обществено-икономически връзки трябва да бъдат сведени до минимум, малкият и среден бизнес трябва да бъде затворен и фалиран, но не и бизнесът на Интернационалните консорциуми, развиващите се Държави трябва да бъдат банкрутирани, Икономиките на развитите Държави трябва да бъдат.....  


Начинът, по който Цивилизацията трябва....


  21-ви Май 2021 година  


СТАМАТ










Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 397402
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168