Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2022 14:46 - Корицата на сп. „Икономист“ за следващата 2023 година.
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 4139 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.11.2022 18:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

image

Ние, които знаем, че Светът се управлява, както е казал Конфуций, от знаци и символи, а не от думи и закони, знаем също така със сигурност кои и как го управляват. В моите изследвания аз постоянно напомням на любознателния Читател, че Правителствата в Държавите-Корпорации, уж избирани от поданиците чрез фиктивния Цирк на колела, наречен „Избори“, в действителност са назначавани от Владетелите на Цивилизацията, назовавани от някои Древната Тайна Ложа на Илюминатите, а пък от други Криптокрацията, които поистина са Поробителите на Човечеството!

Тук си струва да вметна, че думите „поданик“ и „гражданин“ са синоними, обозначавайки Човекът, който административно е обвързан с определена Държава-Корпорация, подчинява се на законите й и е нейна собственост, като в същото време е и акция на борсите. Нека повторя тази тайна: за Тайните Властващи, които още в Древността са създали методите и начините за управление на тази Цивилизация, ние в пряк смисъл де факто сме само и единствено акции, които се търгуват на борсите! (Какво ли означава червеният номер на Удостоверението за раждане и защо го има във всички Държави-Корпорации?!!)

Ние, които се занимаваме с разкриването пред Обществеността на злодеянията на Поробителя, постоянно търсим символизма в деянията на Криптокрацията и посредством фактите и Логиката се стараем да предвидим „светлото бъдеще“, което ни се подготвя. В доброто ни дело на нас, за съжаление, все пак ни се налага да използваме демоничните издания на Елита, като списание „Икономист“ например, което е собственост на Илюминатската династия Ротшилд.

В края на всяка година „Икономист“ издава един брой, посветен на идващата година, на корицата на който неотменно е поставен многозначителен символичен колаж. В този колаж иносказателно се описва плана за действие на Илюминатите през следващите 12 месеца, като също така се обозначават и временните главни играчи, подкрепяни от Тайните Властващи.

Тук, аз няма да навлизам в детайли, а просто ще набележа основните внушения на символиката на колажа за 2023 година.

Първо. В центъра на колажа е Владимир Путин, изобразен в най-голям размер, като вдясно от главата му има квадрокоптер. Тълкуванието: Руската Федерация и нейните 43 съюзника ще определят политически и икономически 2023 година и техните решения ще завъртат или спират развитието на Държавите-Корпорации.

Второ. От дясната страна на Путин е Си Дзинпин, изобразен в почти същия размер. Тълкуванието: Китай е дясната ръка на РФ, като и двете са част от най-мощния икономически съюз БРИКС, който ще определя бъдещето на Света.

Трето. Президентът Байдън е изобразен два пъти по-малък от Путин и Си Дзинпин и под тях на фона на ветрогенератори. Тълкуванието: Ротшилдовото издание официално признава, че САЩ вече не са ръководещата Света сила, а ветрогенераторите, които в абсолютно никакъв случай не могат да бъдат основен енергоизточник, всъщност символизират вятърничавата политика на Съединените щати и Байдън, които вкараха в енергиен капан своите уж Европейски „съюзници“!

Четвърто. Хазаринът Ашкенази евреин Зеленский е изобразен четири пъти по-малък от Путин и Си Дзинпин и под гледащия го строго и укоризнено Путин, на фона на част от атомен модел. Тълкуванието: още през Юни дори Американските правителствени военни анализатори посочиха, че Украйна е загубила войната и само въпрос на време е какъв ще е краят – преговори за признаване на частична автономия на неприсъединените към РФ части от бивша Украйна или цялостна окупация. Очевидно, че „Икономист“ признава разгрома на крайнодесните сили на Зеленский, но поставя и едно съмнение, дали той няма да използва химическо или друго оръжие за масово поразяване...

Пето. Тайванският Президент Цай Инуън е изобразена четири пъти по-малка от Путин и Си Дзинпин, но над всички „гордо“ вдигнала глава и загледана в „светлото бъдеще“. Тълкуванието: 66-годишната лесбийка-президент Цай ще остане в историята с печалния си „подвиг“, че направи Тайван първата Азиатска Държава-Корпорация, в която са разрешени педерастките, лесбийските и транссексуалните „бракове“ и очевидно заради това списанието на Ротшилдовата династия й отрежда най-върховата позиция. Както съм изложил на много места в моите книги, една от основните цели на Илюминатската клика е разбиването на семейната институция, посредством покварата, разврата и пълното нравствено разложение чрез узаконяване на хомосексуалния брак. От друга страна, трябва да споменем, че Тайван е подготвян за арена на военно противопоставяне.

Шесто. Крайнодясната Сицилиянка по произход и Италиански премиер Джорджа Мелони е изобразена най-малка и най-вдясно на колажа, а също така насочила надясно и двете си ръце, което идва да ни подсети да очакваме в бъдеще все повече Държави-Корпорации от Стария континент официално да преминават към крайнодесни управления, което само ще задълбочава кризата и разкола в и без това крайно разединената Европа!

Аз спирам дотук, въпреки че в колажа има още изображения, които любознателният Читател може да се опита да разгадае, като например роботизацията (ръката-робот), която ще оставя все повече Човеци без препитание и ще ни поставя все по-близо до заветната 2030 година, когато официално ще бъде обявена Тиранията на Постхуманизма и цивилизованите завинаги ще бъдат поробени от Изкуствения Свръхинтелект...

Четете уебсайта https://stamat.org/

 

21-ви Ноември 2022 година

СТАМАТ

 












Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 397431
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168