Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2022 13:57 - ПОСТХУМАНИСТИЧНИТЕ ЦЕЛИ НА ИЛЮМИНАТИТЕ ЗАСЕГА СЕ УВЕНЧАВАТ С УСПЕХ!
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 901 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ТОЗИ, КОЙТО СИ МИСЛИ, ЧЕ ПЛАНДЕМИЯТА Е ВЕЧЕ КЪМ КРАЯ СИ, ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕ!


Основните Постхуманистични цели на Илюминатите: да превърнат Свободните Човеци в био-роботи, като едновременно с това, за да ни управляват изкъсо, драстично намалят броя ни, постепенно се увенчават с успех.

image


Първо, вече 63% от Човеците съвсем доброволно, без насилие от страна на Полицията, са започнали да генномодифицират телата си. Процентът е чувствително по-висок в Държавите-Корпорации с най-мощна Правителствена пропагандна ДЕЗ-информация, като например: Западните „Демокрации“, които гонят 80-те процента, в Китай – 87%, а в Гибралтар е вече 100%.

image

Второ, отравянето на телата ни с нейонизираща микровълнова радиация, посредством все по-масовото настъпване на технологията 5G, работеща в обхвата до 66 GHz. Едновременно с това се подготвят следващите поколения безжични мрежи – 6G7G.... и така нататък, които облъчват в обхватите от 95 GHz до 3 ТЕРАХЕРЦА! През последните 2 години писах на много места, че нейонизиращата микровълнова радиация уврежда физиологията на ВСИЧКИ ЖИВИ СЪЩЕСТВА, като разкъсва нуклеотидните вериги и възпрепятства свързването на кислорода с хемоглобина, което подробно съм обяснил в Глава Трета: Мрежата 5G, а не „Коронавирус“ от Книга Трета!

image





Тук давам два доклада за напредването на 6мрежите:

White Paper 5G Evolution and 6G  

What is 6G? 

Трето, самият Илюминатус Бил Гейтс ІІІ-ти, младши, имащ древно родословие свързващо го с Императорите отпреди 12 столетия, наскоро заплаши Човечеството, че е в състояние за 3 месеца да синтезира следващата генномодифицираща ваксина, когато обяви новата Пландемия! Това означава, че цивилизованите, които вече са лапнали въдицата на Пландемията, ще продължат съвсем доброволно да се генномодифицират, като едновременно с това ще им бъдат инжектирани и наноботи, за да се ускори създаването на ПОСТ-човеците, управлявани от Световния Изкуствен Свръхразум!

Обаче, тъй като Психолозите се установили, че, когато е подложена на непрекъсната ДЕЗ-информационна пропаганда, Човешката Психика се пречупва при достигането на определен критичен праг и осъзнава скриваната Истина, Господарите на Цивилизацията решиха да направят малка пауза в Активното мероприятие „Коронавирус“ на Световните Тайни служби! Почивка между рундовете, така да се каже! Едно Постхуманистично интермецо между актовете по унищожаването на Човешката Раса!

Тази Пландемична почивка доби формата на масмултимедийна истерия инспирирана от военните действия Украiна – Россия, които в действителност представляват поредното предварително договорено между Великите сили преразпределение на сферите на владение на Илюминатските династии!


image





Само за няколко часа дирижираните от слугите на Криптокрацията УЖ Социални медии превключиха от стотиците милиони УЖ заразени и шестте милиона УЖ „загинали“ от несъществуващия „Коронавирус“, към политическата манипулация Украiна – Россия преразпределяща владенията на Илюминатските династии, която, както всяка друга война, е предварително договорено мероприятие между основните действащи лица на Световната Политическа Театрална Сцена!

Пландемичното интермецо дава възможност на Силите на Мрака да се прегрупират и със свежа мощ да ударят Човечеството с нова Пландемия във Втората фаза на ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА – ВОЙНАТА ЗА ЧОВЕШКИТЕ ДУШИ!

СТАМАТ

***

Никога не съм искал да съм зъл пророк, но в действителност ВСИЧКО В РЕАЛНИЯ СВЯТ СЕ СЛУЧВА ТАКА, КАКТО ПРЕДИ ГОДИНИ СЪМ ГО ОПИСАЛ В КНИГИТЕ И ВЪВ ФИЛМИТЕ СИ!!!

***

За да проникнете в бъдния Свят, четете Уникалните Книги и гледайте Документалните филми в уебсайта stamat.org

СТАМАТ

 

2-ри Март 2022 Григорианска година












Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 393615
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168