Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2021 09:45 - Цензурата изтри YouTube канала Stamen Georgiev
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 677 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 https://stamat.org/
На 29-ти Август 2021 година слугите от Цензурата на Илюминатската върхушка изтриха завинаги Ю Тюб канала Stamen Georgiev на СТАМАТ!

image

След като на 27-ми Юни 2021 година аз качих четирите части на документалния филм Предсказанията в Уникалните Книги на СТАМАТ – Живеем в последните дни на Човешката цивилизация“, слугинажът на Криптокрацията изтри три от тях на 15-тия час от публикуването им и наложи забрана за качване на клипове.

image

От 26-ти Август 2021 година, в продължение на четири дни, аз публикувах в канала още четири клепа от филма Предсказанията в Уникалните Книги на СТАМАТ – Живеем в последните дни на Човешката цивилизация“, което така уплаши цензурите в Ю Тюб, че те на 29-ти Август изтриха завинаги канала Stamen Georgiev !

image

Каналът просъществува 11 години и даде Истинни Знания и Мъдрост на МИЛИОНИ Здравомислещи Човеци!

image

Да почива в МИР този Ю Тюб профил!

image

СТАМАТ публикува Зететичните си изследвания и филми в уебсайта stamat.org , както и в другия си профил в YouTube – Stamen STAMAT !

image


МИР и ЛЮБОВ!

 

Аз казах!

 

31-ви Август 2021 година













Гласувай:
2


Вълнообразно


1. truthful - Цензурата е направила това, за да не ...
31.08.2021 12:22
Цензурата е направила това, за да не се вижда истината и ще продължава да го прави. Защото само зад лъжата за "земното кълбо" дето се върти с едни умопомрачителни скорости и "пътува" из "космоса" с още по-големи се крият толкова истини, че ще трябва доста време за да бъдат изброени.
Има една дума ВОДОРАВНО, но хората не се сещат за нея. Има един закон - за скачените съдове - пак не се сещат за него. Има перспектива - пак не се сещат. И лъжата повторена хиляди пъти на ден с това "земно кълбо",( по всички ТВ канали се "предлага" задължително - при новини, при време, при спорта) става ИСТИНА. Това се "набива" в главите на хората с години и дори хора с образование отричат истината. Защото така ги учат и те се доверяват сляпо. И какво се получава - хем има Бог, хем Земята се образувала след Големия взрив. Но се приема за истина второтоооо.
И от тук започва нещастието за хората.
Истината обаче е друга. Бог е създал Земята, човека и всичко останало. Човека има връзка с Бог права и обратна, и те трябва да са на 100 %. Ако това не го знаем не е добре. Един ден, когато си отидем от този свят - душата отива при Бог и бива разобличена във всичките си грехове, извършени на Земята. Пак не знаем кои са греховете - лъжа, измама, и т.н. За това не ни учат също. Болшинството хора изобщо отричат и това. Но то остава за тяхна сметка. Само че с такива зомби не сме за никъде. Трябва осъзнаване, а то е доста трудна задача.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 397242
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168