Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2021 14:45 - Удължаване на "ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ"!
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 1186 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 26.08.2021 13:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 https://stamat.org/

И ето, днес разбрахме, че „извънредното положение“ ОТНОВО Е УДЪЛЖЕНО С 3 МЕСЕЦА! Това може да изненада и стресира вярващите в говорещите ТВ-глави, но не и здравомислещите Човеци, които използват Законите на Логиката! Още на 20-ти Март 2020 година в Глава Първа от Книга Трета СТАМАТ написа:

 

Коронавирус – грандиозна Икономическа криза, водеща към Световната Тирания на Постхуманизма (НСР)
image

Всеки, който е ходил на риболов за голяма риба знае, че след като голямата риба клъвне влакното трябва да се отпусне. После навърташ макарата и след малко пак отпускаш, и след това пак навърташ, и пак отпускаш, докато не я измъкнеш на брега! Ако засечеш и започнеш непрекъснато да навърташ макарата веднага след като рибата клъвне – нищо няма да хванеш!

Така е и с ЧОВЕЧЕСТВОТО! В продължение на 70 и повече години цивилизованите са лъгани от Образователната система и от масмултимедиите, че съществуват болестотворни „вируси“, които са причина за определени заболявания, като им е насаждана Микробната теория. Така малко по малко, крачка по крачка, се стигна до последните „ПЛАНДЕМИИ“ и до майката на всички досегашни „ПЛАНДЕМИИ", наречена „Коронавирус“. Ние не бива да се самозалъгваме и трябва да си дадем ясна сметка, че след като през Март 2020 година Илюминатите с едно щракване на пръстите успяха само за няколко седмици да сложат цялото ЧОВЕЧЕСТВО ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ, то това положение няма да отмине, а само ще се влошава, като накрая доведе до Световна диктатура – Тиранията на Постхуманизма.

Естествено, че след „отминаването на първата вълна от „Коронавирус“ ще има малко затишие, тоест „отпускане на влакното“, но не трябва да има и сянка от съмнение, че после ще последва и втора „вълна“, и трета, и четвърта, и така до безкрай... А, когато се уморят да повтарят измисления „Коронавирус“, ще изсмучат от пръстите си друг „вирус“ и пак така: първа, втора, трета, четвърта и така нататък вълни и от него... Такова бъдеще ни очаква – сегашната ситуация, в действителност, е само подготовката за Големия Спектакъл!

 

 

Авторът, наблюдавайки случващото се ускорение на събитията по инсталирането на Тиранията на Новия Световен Ред, се чувства длъжен да заеме единствено правилната високонравствена позиция и без страх да обяви пред Човечеството истината за конспиративното Активно мероприятие на Световните Тайни служби, наречено „Коронавирус“!


  ПУБЛИКАЦИИТЕ ПРОЧЕТЕТЕ В УЕБСАЙТА!
    МИР и ЛЮБОВ!   20-ти Март 2020 година











Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 395449
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168