Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2020 20:00 - Цензурата на „Фейсбук“ изтри профила „Стамен Стамат“
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 479 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Цензурата на „Фейсбук“ изтри профила „Стамен Стамат“

 

image


Приятели, ето че и шестият ми профил „Стамен Стамат“ в Активното мероприятие на Световните тайни служби, наречено „Фейсбук“, бе изтрит в 9:36 часа на 12.12.2020 година! Каква дата само, а?! За почти тримесечното му съществуване аз успях да публикувам в него стотици статии и линкове, водещи към Свобода пробудилите се Човеци! В профила „Стамен Стамат“, аз събрах 3510 Приятели, но може би много повече Човеци, които си мислят, че са ми „врагове“.....

Спомням си, че Цензурата  изтри първия ми профил на 11-ти Септември 2017 година, точно в 10 часа! Какъв синхронизъм – точната дата и час когато беше разпрашена Кула 2 на Световния търговски център!

Естествено, причината за изтриването на този, както и на предищните ми профили е не защото в него се показва ИСТИНАТА за Света и за Илюминатската клика, която го е поробила, а тъй като в него се вихри диво порно, нали!

Ето, обяснението на Цензурата:

Вашият профил беше изключен (всъщност, изтрит)

Не можете да използвате Фейсбук, защото вашият акаунт или активността в него не спазват нашите Общностни стандарти.

Ако смятате, че сме деактивирали профила ви погрешка, можем да ви преведем през няколко стъпки, за да поискате преразглеждане.

Моля, обърнете внимание, че в момента имаме по-малко рецензенти поради пандемията от коронавирус (COVID-19). Поради това, начинът, по който обработваме прегледите, се промени и може да не сме в състояние да преразгледаме всички заявки. Ще ви преведем през няколко стъпки, за да заявите такова (преразглеждане).

През последните 3 години вече 5 пъти съм минавал по тези стъпки, тъй като това е шестият ми профил. Няма никакъв смисъл! Вначалото ти искат телефонния номер, за да те идентифицират с точност кой си и къде се намираш сега и по всяко едно време, както и за да записват с приоритет всичките ти разговори! Ако се съгласиш на тази стъпка, която се проверява с SMS и код, следващата стъпка е още по-фрапантна! Изисква се номера на Личната карта или шофьорската книжка, за да могат да правят с теб каквото си искат!

Е, няма да мине номерът!

МИР и ЛЮБОВ!

12-ти Декември 2020 година, 10:30 часа

СТАМАТ


 


Гласувай:
3
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 93798
Постинги: 134
Коментари: 31
Гласове: 67