Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2020 07:56 - СПОРЕД ГРАФИКАТА НА СЗО, КОРОНАВИРУСЪТ Е ИЗМАМА!
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 1363 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 24.11.2020 13:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image 

СПОРЕД ГРАФИКАТА НА СЗО, КОРОНАВИРУСЪТ Е ИЗМАМА! Из "Коронавирус – грандиозна Икономическа криза, водеща към Световната Тирания на Постхуманизма (НСР)":

"В продължение на столетията, чак до наши дни, древната Тайна Ложа на Илюминатите, посредством методите на Хегеловата диалектика, разделяха Човечеството и насъскваха Нации, Народи, съседи и дори роднини едни срещу други във враждуващи лагери и фракции, но никога до днес те не бяха измисляли толкова хитроумно оръжие. През ХХ-ти век Светът беше разделен на видимо воюващи лагери „Капитализъм“ и „Комунизъм“, след това дойде ред на вражеското лице на „тероризма“ и свързаните с него подставени лица, като Иранския шах, Саддам Хюсеин, Бин Ладен и много като тях, всичките създадени и поддържани от Световните Тайни служби. Никога досега, обаче, Господарите на Цивилизацията не бяха измисляли толкова хитроумно оръжие срещу самите нас – „НЕВИДИМИЯ ВРАГ – ВИРУСИТЕ“! Днес, всички държавници по Света в изявленията си по масмултимедиите обявяват, че сме във война с „НЕВИДИМИЯ ВРАГ – ВИРУСИТЕ“, като по такъв начин заставят Човеците да влязат във война не с външен Политически или Идеологически противник, а да вредят на себе си, борейки се срещу собствените си тела!

През изтеклите няколко месеца, за да напреднат с още една стъпка към „Светлото бъдеще“ на Постхуманизма, Политическите и Научните Институции, подкрепяни от Четвъртата, тоест Първата власт, а именно масмултимедиите, владяни от Илюминатския Елит, утвърдиха и разпространиха ново обобщаващо наименование „Коронавирус“ на нормалните ежегодни простудни заболявания, „грип“, ангини, бронхити и пневмонии, поради усложненията от които всяка година, според СЗО, в Света умират 650,000 Души, а, според Проф. Д-р Кантарджиев, в България умират НЯКОЛКО ХИЛЯДИ Души. След изобретяването на несъществуващата „пандемия“, Господарите на Света дадоха ясни и отчетливи предупреждения, че се подготвя ВАКСИНА, или че по-скоро е направена такава, която ще спре завинаги „пандемията“. Целта на Световната ваксинация е следната: да бъдат хванати в капана на Фармацевтичната промишленост – най-голямата след Световния Военно-промишлен комплекс, всички цивилизовани, тъй като от тях няма такива, които да не боледуват.

Активното мероприятие „НЕВИДИМИЯ ВРАГ – ВИРУСИТЕ“ е подготвяно от средата на ХХ-ти век. За целта „Коронавирусите“ са определени като ново семейство „вируси“ през 1968 година и са описани в Медицинските енциклопедии, като например на страници 291–298 от Енциклопедията по вирусология (Encyclopedia of Virology – свали от сървъра), издадена в Мемфис през 1999 година......"

МИР и ЛЮБОВ!

20-ти Март 2020 година










Гласувай:
3


Вълнообразно


1. michdam - Коментар от мен
20.11.2020 08:16
Тиранията която ще прерастне в технокрация, наложена от Голямото Зануляване и четвъртата индустриална революция, ще е най-малкия проблем. Глобалистки милиардерски групировки ще съкращават населението с 95 процента. Писал съм в публикациите си в този блог.
цитирай
2. nedovolen - Напоследък погледах телевизоро. ...
20.11.2020 09:14
Напоследък погледах телевизоро.
Вчера ходих на терапевт.
Той по-изплашен от мен!
:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 396113
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168