Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2020 21:15 - Защо носенето на маски е вредно за ВАШЕТО ЗДРАВЕ
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 848 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 24.11.2020 13:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Защо носенето на маски е вредно за ВАШЕТО ЗДРАВЕ 

image




В ежедневния живот, носенето на маски, закриващи устата и носа, няма нищо общо с опазването на Вашето здраве, но точно обратното, то е извънредно ВРЕДНО за Вашето здраве! Провеждани са стотици експерименти с контролни групи, целящи да докажат дали носенето на лицеви маски може да предпази от заразяване, но всички те са се провалили. В последните месеци това е оповестявано от не малко публични фигури, всред които са и журналистът Бен Суон (Ben Swann)   https://www.facebook.com/BenSwannRealityCheck/   и неврохирургът Ръсъл Блейлок (Russell Blaylock).   https://sciencefeedback.co/…/no-evidence-that-using-a-face…/  

 

 

Няма никакво НАУЧНО доказателство, което да подкрепи задължителното носене на маски, закриващи устата и носа!   Хирурзите носят маски, за да не плюят върху раните и в отворените кухини на пациентите и това не е свързано с предаването на болести.   Концентрацията на кислород във въздуха е 21%, но в пространството между устата и маската, нивото му спада до 16%, като в същото време наситеността с въглероден двуокис от издишвания въздух може да се повиши до 5000 единици.   Следователно, маските забавят и блокират притока на свеж наситен с кислород въздух и след около час нивото на кислорода в кръвта спада толкова ниско, че ако Ви го измерят в болнично заведение би трябвало да Ви поставят кислородна бутилка.   Ето по такъв начин маската, от една страна лишава кръвта от кислород, който да се сърже с хемоглобина, за да участва в клетъчното дишане, а от друга, повишава нивото на въглеродния двуокис, който повишава кръвната киселинност, довеждайки до ацидоза на кръвта – благоприятна почва за развитието или обострянето на всякакви заболявания!  

 

Като имаме предвид, че никакъв болестотворен „Коронавирус“ не съществува връзването на мазни парцали върху устите и носа е доброволно самоизтезание, което в повечето случаи ще завърши с разболяването Ви!

 

https://stamat.org/












Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 396625
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168