Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2023 13:16 - „Докато съществува Киевският режим на клоуна Зеленский преговорите са невъзможни“ – Дмитрий Медведев
Автор: sthamanuviro Категория: История   
Прочетен: 308 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Конфликтът на десетилетието: „Докато съществува Киевският режим на клоуна Зеленский преговорите са невъзможни“ – Дмитрий Медведев.


image


https://www.facebook.com/groups/transcendental.zetetic.knowledge/posts/1423799145077315/


Тематичен анализ на Украинската криза на 26-ти Май 2023 година в студиото на Царьград ТВ с Юрий Пронко. В предаването гостуват: Николай Азаров – бивш Премиер на Украйна, Владимир Олейник - Украински политик, Ростислав Ищенко – политолог, коментатор на медийната група „Русия днес“, Александър Казаков – съветник на първия ръководител на ДНР Александър Захарченко, Александър Бородай – депутат от Държавната дума на РФ.

Докато съществува Киевският режим и Владимир Зеленский, за Русия преговорите с Украйна са невъзможни, каза Дмитрий Медведев, Заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия. Според него, ако Киев получи ядрено оръжие от Запада, Русия ще трябва да нанесе превантивен ядрен удар. Междувременно САЩ преди два дни проведоха разговор с Украйна за забрана за използването на Американските технологии на Руска територия. Киевският режим в отговор увери, че „ще уважи тези желания“...

Вечен ли е конфликтът между Запада и Русия – конфликтът между Сатанизма и Православието? Дали Украйна прекрати съществуването си още миналата есен, а днес е просто Американо-западно владение? Какви са Руските и Американските стратегически грешки във войната? Възможно ли е Украйна да продължи да съществува, предвид грандиозния демографски срив с над 15 милиона избягали на Запад, 4 милиона преселници в Русия и оставащо под 18 милиона застаряващо население? Какво е качеството на Украинската армия днес, когато най-добрите бойци са вече избити? Може ли професионален войник да бъде обучен за няколко дни?

Как се използват малките Диверсионно-разузнавателни групи и дали те не са единствената Украинска възможност за осъществяване на многомесечно рекламираното „настъпление“? Украинското „настъпление“ не се ли случва в огромната си част в морално-психологическата сфера? Дали е възможно Западът само с масирана дезинформационна пропаганда, Черен Пи Ар, имитация на терористична война и Петата колона да посее страх и морално разложение в съвременна Русия и да подпали още един „революционен метеж“, както през 1917-та и 1991-ва години?

Какво означават резервите – в жива сила и оръжие, в една война и с какви резерви разполагат Русия и Киевската хунта? Какво оръжие произвежда Русия и какво Киевската хунта и как и откъде се доставя то? Какво представлява логистиката по време на бойни действия? Дали 20 или 50 самолета F-16 от 1970-80-те години могат да имат някакво значение на съвременния Театър на военните действия?

Какви са личните стратегии на Владимир Путин и Володимир Зеленский и за кого работи времето? Какво представлява личността Зеленский? Как се промени Зеленский, когато разбра, че длъжността Президент на Украйна е смъртоносна за него и изобщо не е клоунската роля, за която са го наели да изиграе и с която спечели милиарди? С пистолет в слепоочието Зеленский преживява дълбока трагедия и вече осъзнава, че ако не изпълнява точно указанията на Западната Демонокрация, ще бъде премахнат на секундата, за да бъде инсталирана друга марионетка на негово място...

Как Зеленский е бил завербуван от Британските МИ6? Какво е престъплението, с което Западните правителства държат в ръцете си Зеленский? Марионетна държава ли е Украйна, при положение че 2/3 от бюджета й се осигурява от Западните Държави?

Ако се спрат субсидиите за Украйна, тя ще издържи само един ден“ – заявиха наскоро Британски и Американски министри, както и Борис Писториус – Германският министър на отбраната, и Жозеп Борел от ЕС.

Как се назначават министрите, съдиите и прокурорите в Украйна? Как Байдън, за да прикрие мръсните сделки на семейството си, уволнил Генералния Прокурор на Украйна?

Защо Украинците мразят Руснаците? Кога възникват „Украинците“? Исторически съществува ли Украинска култура?

Какви са трите варианта за бъдещето на бивша Украйна, обвързани с крайните резултати от Специалната военна операция?

 

СТАМАТ

27-ми Май 2023 година












Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 397466
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168