Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2020 18:48 - Днес, 7-ми Януари 2020 година, LinkedIn изтри профила на автора
Автор: sthamanuviro Категория: История   
Прочетен: 689 Коментари: 0 Гласове:
-3

Последна промяна: 12.01.2020 14:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Днес, 7-ми Януари 2020 година, LinkedIn изтри профила на автора, по същият начин както Фейсбук  изтри три негови профила!

image 

След двугодишно активно публикуване в Stamat Georgiev | LinkedIn, днес, 7-ми Януари 2020 година, и този профил, достигнал 4700 приятели, бе напълно изтрит. Това е съвсем естествено и разбираемо предвид стотиците обнародвани материали, разобличаващи Световния Илюминатски заговор, скриващ Истината за Плоската Земя от Човечеството и обругаващ изконната ни вечна Трансцендентална същност!

image

Както авторът е доказал в
Глава Девета от Втора Зететична Книга, LinkedIn, както и Фейсбук, е основан от Илюминатската PayPal МАФИЯ, и по-точно от Рийд Хофман (Reid Garrett Hoffman) – член на Групата на Билдербергите и на Масонския Съвет по Чуждестранни връзки, крипто-евреинът Питър Тийл (Peter Thiel) – член на Управителния комитет на Групата на Билдербергите, член на Борда на Директорите на Радикалната консервативна група VanguardPAC, проповядващ Постхуманизма и встъпил в хомосексуален брак с Мат Данзейзен (Matt Danzeisen), и хомосексуалистът Кийт Рабоа (Keith Rabois).


image

След ограничаването на акаунта, Администраторите на Социалните мрежи нарочно изискват идентификация чрез телефонен номер, лична карта и шофьорска книжка, за да могат да съдят и хвърлят в затвора разпространителите на ИСТИНАТА! Но дори ако се предоставят задължителните данни, профилът никога не се възстановява, тъй като всъщност е бил изтрит завинаги!

image











Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 397345
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168