Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2020 21:24 - Германската Нова Медицина на Д-р Рике Гeрд Хамер, „Обобщение на Новата Медицина“
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 559 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 24.11.2020 13:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Биография на Д-р Рике Герд Хамер

 

 

Превод, бележки и препратки: Стамен Георгиев СТАМАТ.

 

 

Д-р Рике Герд Хамер (Ryke Geerd Hamer) бил роден през 1935 година и израстнал във Фризия, Германия. На 18-годишна възраст той получил гимназиална диплома и започнал следването си по Медицина, Богословие и Физика в Тюбинген, където се запознал със студентката по Медицина Зигрид Олденбург, която по-късно станала негова съпруга. На 20 години той издържал предварителния изпит по Медицина, една година по-късно се оженил, а на 22-годишна възраст завършил Богословие.

На младото семейство се родили дъщеря и син, Дирк, който по-късно щял да изиграе много важна роля в живота им. На 24 години Хамер взел успешно Държавните си изпити по Медицина в Марбург. На втората година след установяването си там, той получил професионален лиценз за Доктор по Медицина. Последвали няколко години в Университетските клиники в Тюбинген и в Хайделберг.

През 1972 година Д-р Хамер завършил специализацията си по Вътрешна медицина и започнал работа в клиниката към Университета в Тюбинген като интернист, отговарящ за онкоболните. Също така той имал и обща частна практика със съпругата си Д-р Зигрид Хамер. Негово любимо хоби било патентоване на собствените му изобретения, като: нетравматичния Хамер-скалпел за пластична хирургия, режещ двадесет пъти по-добре от бръснач, специален костен трион за пластична хирургия, масажна маса, автоматично приспособяваща се към контурите на тялото, и устройство за транскутанна серумна диагностика. Изобретенията осигурявали на семейството достатъчен финансов ресурс, за да се премести в Италия, където Д-р Хамер осъществил своя план – безплатно да лекува болните, живеещи в бедняшките квартали на Рим.

Хамер били обикновено семейство с четири деца – две момичета и две момчета, докато едно ужасно събитие не разтърсило живота им. През лятото на 1978 година Дирк Хамер отплавал със съученици на морско пътешестви с три яхти. На 18-ти Август – последният ден от пътешествието на Дирк, шокираща вест настигнала Д-р Хамер в Рим: Италианският принц от династията Савой[1], Виктор Емануил[2], случайно прострелял Дирк Хамер в долната част на корема, докато той спял в една от закотвените наблизо до остров Кавалло яхти. Под денонощните грижи на баща му, битката на Дирк със смъртта продължила почти четири месеца, през които му били направени безброй операции. На 7-ми Декември 1978 година Дирк издъхнал.

ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛАТА ПУБЛИКАЦИЯ В stamat.org

image 


[1] Савойската династия (Haus Savoyen) повече от хиляда години владее териториите Савоя и Пиемонт, като в определени периоди е владяла също и части от Западна Швейцария, Графство Ница, Сицилия (1713–1720) и Сардиния (1720–1861). От династията произхождат десетки Принцове и Крале на Сицилия, Сардиния и Испания, както и Кралете на Италия властвали от 1861 до 1946 година. Основател на династията бил Умберто (Хумберт) I-ви Бианкомано, „Белоръкият“ (1003 година), Граф на Салморенц в Графство Виен, Граф на Нион на Женевско езеро, Граф на Вале д"Аоста в Западните Алпи. Той владеел и графствата Савоя, Беле, Долината на Тарентейз и Шабле, а Конрад II-ри Салиецът го наградил с част от Мориен. Савойската династия е наричана също и Хумбертините.

 

[2] Пpинцът-престолонаследник Виктор Емануил, Принц на Неапол, Принц на Амедео, Херцог на Аоста, е син на последния Крал на Италия, Умберто ІІ-ри (1904–1983), властвал от Май до Юни 1946 година. Умберто ІІ-ри бил единствен син на Крал Виктор Емануил ІІІ-ти, който имал също така и четири дъщери, като една от тях, Йоанна, се омъжила за Цар Борис ІІІ-ти Сакскобургготски. Братовчедът на Цар Симеон ІІ-ри, Виктор Емануил, е Велик Магистър на Масонските Рицарски ордени: „Орден на Св. Мавриций и Лазар“ и „Орден на Светото Благовещение“, в които членува и Симеон ІІ-ри. Военният „Орден на Св. Мавриций и Лазар“ бил инсталиран през 1572 година от Eмануил Филиберт I-ви Савойски, „Желязната глава“, Херцог на Савоя, Принц на Пиемонт, Граф на Аоста, Мориен и Ница, титулярен Крал на Йерусалим, Кипър и Армения, и оттогава насам в него членуват короновани особи, висши Масони и Илюминати, като например: Кайзер Вилхелм ІІ-ри, Император Николай ІІ-ри, Крал Джордж V-ти, Ендрю Бертие – Велик Магистър на Суверенния Военен Орден на Малта, банкерът Джей Пи Морган, Генерал Пършинг, Генерал Джордж Маршал, Контра-адмирал Ричард Бърд, Кмета на Ню Йорк Рудолф Джулиани и така нататък. Виктор Емануил се ползва с изключително лоша слава на аферист и мошеник с множество заведени дела срещу него по обвинения за връзки с престъпността, рекет, заговор, корупция, сексуална експлоатация и склоняване към проституция. В част от тези дела е замесен и Симеон ІІ-ри. Десетилетия след убийството на Дирк Хамер, в хода на едно от разследванията Виктор Емануил се похвалил: „Бях виновен, застрелях го. Макар да бях объркан, ги измамих", казва Виктор Емануил за Френските съдии. "Беше изключително – 20 свидетели, толкова Френски публични фигури. Бях сигурен, че ще спечеля.“ – цитат от в-к Сега от 13 Септември 2006 година.










Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 396130
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168