Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2017 21:06 - Изследване Дванадесето: Действителният Свят, в който живеем, и Истинският Аз - Освобождаващо Трансцендентално Отключване на Истината - СТАМАТ
Автор: sthamanuviro Категория: История   
Прочетен: 1445 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Изследване Дванадесето:

Действителният Свят, в който живеем,

и Истинският Аз

За да прочетете цялата книга в GOOGLE+, кликнете върху заглавието!

Освобождаващо Трансцендентално Отключване на Истината

„Някои са ме питали за това и преди и аз винаги усещам, че те очакват да чуят драматичното описание на някакво внезапно чудо, посредством което аз изведнъж се превърнах в едно с Вселената. Разбира се, че нищо подобно не се случи. Моето вътрешно себеосъзнаване винаги е било там, въпреки че ми отне време, за да започна да го чувствам все по-ясно, и също толкова време ми отне, за да намеря думи, които изобщо биха го описали. Това не бе внезапен проблясък, но бавно и при все това постоянно изясняване на нещо, което винаги е било там. То не порастна, тъй както често хората си мислят. Нищо, което е от духовно значение, не може да порасте в нас. То трябва да бъде там в цялата си пълнота и единственото нещо, което се случва, е, че ние ставаме все по-наясно с него. Това, което се нуждае от време, е не друго, а нашият интелектуален отклик, за да стане той по-изразителен и по-категоричен.

Джиду Кришнамурти, 1934 година

***

От езотеричните окултни знания, което означава скришните знания на вътрешния кръг посветени адепти, ние научихме, че Човешкото същество – Джива, е съставено от Седем тела: шест фини Трансцендентни тела, които пораждат седмото твърдо физикално тяло и които са взаимосвързани през целия живот, чрез енергията прана, протичаща през надите и чакрите, образуващи същинската енергийна матрица на Джива. Тази енергийна матрица в действителност поражда физикалността, а не обратното, като обуславя нейното функциониране, а именно: растежа, промяната, стареенето, разрухата и смъртта. Физическата телесна смърт, всъщност, не е края на Джива, която, поистина, е безсмъртна и вечна, тъй като е еманирана част от Творецът-Творение, завинаги свързана с Него на холографски принцип. След като фината телесност се отдели от физическото тяло, тя не престава да съществува. По време на смъртта, Висшите фини тела и комплексът Дух-Душа напускат веднага физическото тяло, като само Етерното тяло остава да съпровожда мъртвата плът в продължение на още четиридесет дни на нашето ниво на съществувание – материалния Свят. След този период Етерното тяло се разтваря във вечните енергии на Единния.

Комплексът Дух-Душа – същината на Джива, по време на смъртта се отделя от физическото тяло и го напуска през Брахмарандхра (ब्रह्मरन्ध्) – „Отвора на Създателя“, за да премине в Трансцендента – Висшите Светове на Извисените Освободени Личности. Когато Джива, в отминалия вече живот, не е постигнала Освобождение от кръговрата на Самсаара, тоест тя трябва да се въплоти отново във физическо тяло, за да има нов живот, през който да се радва, да страда, да се учи и да се усъвършенства, то тя среща отново, точно както след предишната смърт, своите Духовни Учители. Духовните Учители на Джива са Освободени Същности, вечно пребиваващи в Трансцендента, които вече не са кармично обусловени, тоест не са подвластни на Закона за поредните въплощения, а се въплотяват, само когато Човечеството на Земята изгуби Истината и има нужда от присъствието на Извисен Духовен Учител, който да покаже Правдивия път.

Отделните Дживи се въплощават на групи. Всяка Джива принадлежи към определена група, състояща се от вътрешно обкръжение – само няколко Дживи, среден кръг, наброяващ стотици Дживи, и външно обкръжение с численост около 17 000, но което може да достигне и десетки хиляди. Джива се въплощава винаги вътре в групата на външното си обкръжение, като всички Дживи на тази група се въплощават по едно и също време с разлика най-много от две-три поколения, така че Човеците, които Джива може да срещне, където и да е по Света, по време на едно въплощение, представляват нейния външен кръг. Средното обкръжение на Джива се състои от подобни на нея сродни Души, които се намират на почти еднакво ниво на Духовно развитие и именно от този кръг Джива, с помощта на Духовните си Учители, избира своите най-близки спътници и сътрудници за следващото си въплощение, които ще съставляват нейното вътрешно обкръжение на родители, роднини, любими, приятели, близки познати и, разбира се, врагове и неприятели.

В Трансцендента, Джива, заедно със своите Духовни Учители, прави преглед на отминалото въплощение. Целта на тази рекапитулация е да се определят силните и слабите моменти и постигнатите резултати в усъвършенстването на Джива по неизменния й път към завръщането в Дома на Творецът-Творение. Разглеждането на делата и деянията на Джива, носи поука за нея, тъй като тя разбира, къде е направила грешка, като не се е отнесла съпричастно към някого, например, или е направила някакво престъпление, като в същото време оценява добродетелните си дела и ощастливяването на онези, на които е отдала любовта си.

В никакъв случай, този двустранен процес на вглеждане в подробностите и оценка на взаимоотношенията и деянията по време на поредното въплощение на Джива, случващ се между нея и Духовните й Учители, не може да бъде наречен „съд“, а още по-малко „Страшния съд“, с който векове наред Християнството държи в страх и подчинение подвластната му част от Човечеството. Това не е „съд“, тъй като Трансценденталният Свят е изграден по законите на холографския принцип, който е основополагащ, както неговата структура, така и взаимовръзките, взаимодействията и взаимоотношенията между същностите навсякъде из него. Въпреки че непосредствената ни Вселена и Плоската Земя също са сътворени на холографски принцип, Илюминатите, за да държат в подчинение и за да налагат пълен контрол върху Човечеството, още от древността, са организирали всички цивилизации и общества, както и прослойките и групите в тях, на основата на йерархичните структури. И тъй като, обикновеният Човек не знае нищо, нито за съществуването на холографските структури, нито за законите на холографията, той приема наложените му от Масонската Образователна система йерархични модели, прилага ги в своите взаимоотношения и им се подчинява в рамките на социумното статукво.

След като Джива, заедно с Духовните си Учители, завършат Трансценденталната реминисценция на миналото въплощение, те, отново заедно, определят структурата и основните моменти, както и някои ключови случки и събития от следващото въплощение. По-напредналите в Духовния път Дживи избират от средния кръг своите родители, любими и деца, по такъв начин, че в следващия живот да бъдат противопоставени личности в обществената и семейна среда, като така се постига по-бързо Духовно израстване, благодарение на разширяването на спектъра на взаимовръзките, чувствата и емоциите, та да може Джива да преодолее низшите вибрации на Човешката първичност. Ако, например, в миналото въплощение определена Джива е имала лют враг, то в следващото този враг би могъл да бъде нейна майка или дете, или пък обратното – любимият Човек от миналото въплощение би могъл да се превърне в тиранин и враг в следващото, като чрез подобна размяна на ролите и взаимовръзките се цели крайното висше Просветление, че ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО! Феноменът „дежа-вю“ представлява именно това: спомнянето в този живот на моменти от избора на жизнен път за следващото въплощение направени преди него, когато Джива е била в Трансцендента.

С избирането на жизнен път за следващото й въплощение приключва пребиваването на Джива в Трансцендента и тя е готова отново да се впусне в материалния Свят, за да участва в Трансценденталната Игра на Творецът-Творение, което се осъществява с въплощаване на комплексът Дух-Душа в края на третата седмица от зачеването на плода в утробата.

На двадесет и първия ден от зачатието, Човешкият ембрион носи въплотен в себе си комплекс Дух-Душа и, следователно, аборт след този ден трябва да бъде квалифициран като предумишлено убийство!!!

Всичко, което Джива и Духовните й Учители са възнамерили и предначертали за живота и което способства Духовното й Просветление, при идеални условия би трябвало да се случи на Земята. Но, за съжаление, в нашия Свят, поради въздействието на твърде много фактори и периодичната промяна на много от условията, Джива непрекъснато и малко по малко бива отклонявана от плана, като по такъв начин възнамереният в Трансцендента жизнен път почти никога не се осъществява в реалността.

Ако Джива винаги, или поне често, биваше поставяна в благоприятни условия, способстващи Духовния й напредък, то завръщането й в Дома на Създателя, би било лесно осъществимо, но също така не би Му донесло тази неописуема палитра от разнообразни преживявания и опитност, която се постига, чрез поставянето на различни премеждия по пътя й. Но, ето, в това, именно, се състои най-интересната част от участието на Джива в Трансценденталната Игра на Творецът-Творение, тя да съумее по такъв начин да преодолее препятствията положени на пътя й от обществената структура и статуквото, изградени от Илюминатите, та да не загуби верния път и да се Пробуди и Освободи, завръщайки се при Отца си, като трябва да се разбере, че най-трудният жизнен път дава най-висши Духовни резултати.

Хилядолетия наред Илюминатите, осъществяват на Земята, една друга, коренно различна игра! Авторът напоследък достигна до твърдото убеждение, че Световната Игра на Криптокрацията е създадена по аналогия на Трансценденталната Игра на Творецът-Творение, но в точно противоположна насока, а именно, с цел принизяване на моралните устои, погубване на Душата, както и материално и телесно заробване на цялото Човечество. Още от най-дълбока древност, Илюминатските владетелски родове са добили съкровеното знание за Трансценденталната Игра на Творецът-Творение и са започнали да я осъществяват в материално проявения Свят на Земята, но проектирана посредством определен принцип. Този принцип те нарекли „Каквото отгоре – такова и отдолу“ и го вплели във всичките езотерични разклонения на окултното знание – в Херметизма, в Кабалла, във Ведите дори и в Библията, като той е проповядван на нисшите степени в йерархията на посвещението.

 image

За първи път този принцип открито е заявен в „Tabula Smaragdina Hermetis Trismegisti, тоест „Смарагдовата плоча на Хермес Трисмегист“ или „Изумруденият скрижал на Тот“, която е обнародвана за първи път на Латински език от Хрисогон Полидор (Chrysogonus Polydorus) в неговия „Алхимичен сборник“, De Alchemia, през 1541 година, а на Английски език е преведен и публикуван от Херметичния Алхимик и Масон Сър Исаак Нютон няколко десетилетия по-късно. Вторият стих от скрижала на Латински гласи:

„Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius.“

„Това, което е отдолу, е като това, което е отгоре, и това, което е отгоре, е като това, което е отдолу, за да се изпълнят чудесата (знаменията или великите дела – Бел. прев.) на Единният.“

image 

„Каквото отгоре – такова отдолу!“, с много добре изразена огледална симетрия, при която не само отражението във водата, тоест нашата Вселена, е изкривено, замъглено и нехармонично, но и цветовете на формите са противоположни.

Илюминатската върхушка и нейните Масонски слуги упорито заблуждават адептите от нисшите степени в йерархията и не им казват истината за това, какво точно е значението на този закон. Те, обаче, разкриват поистинната му същност само на най-висшите степени, а именно, че този принцип е основан не на правата, а на огледалната симетрия. Заистина, това, което съществува в Трансцендента, е точно отразено, но по противоположен начин в проявената материална Вселена и респективно в изградените от Илюминатите обществени структури и социални взаимоотношения на нашата Плоска Земя. С други думи, крайната цел на Заговорниците, към която се стремят от векове, е точно противоположна на същността на Трансценденталната Игра на Творецът-Творение.

Крайната цел на Световната Игра на Криптокрацията е създаването на максимално неравномерна йерархична структура на международните и обществените взаимоотношения на Земята, посредством установяването на Новия Световен Ред. Което означава, че всички Държави-корпорации са подчинени на малобройно Единно Световно Правителство, като в основата на обществената пирамида се намират осем милиарда поробени Човека, Масонският верен, обслужващ Криптокрацията слугинаж ще наброява няколко стотици хиляди и ще представлява машата, с която се управлява Човечеството като се намира в съвсем тясната среда на пирамидата, а Криптокрацията, наброяваща около две хиляди, е нейният връх. Тази йерархична структура е точна противоположност на холографската структура, където цялото се състои от еднакви точни копия в умален размер на самото себе си, които го съставляват и които носят същите характеристики като него, освен характеристиката на цялостта, като такава. Холографската структура отразява Истината за Създателя, тъй като цялото Мироздание е основано върху нея, а Втория закон на Творецът-Творение – ЕДИННИЯТ Е ВСИЧКО И ВСИЧКИ СА ЕДИННИЯТ, отразява холографския принцип: всяка частица е еманация на Единния и едновременно с това, Цялостта на Единния е всяка една частица, проявяваща себе си като част от Абсолютната Цялост.

Методите и начините, с които се осъществява поробването на Човека, като се управлява живота му в определена посока и се контролират ума, мисълта, желанията и целия му вътрешен мир, описвахме най-подробно в продължение на всички изследвания досега, но нека отново да ги повторим накратко.

Още от първите месеци на бременността, под претекст, че това са грижи за здравословното им състояние, плода и родилката биват подлагани на зловредни облъчвания и вибрации и се поставят на медикаментозно лечение, сякаш раждането представлява болестно състояние. Едновременно с това, бъдещите майки са убеждавани да променят из основи храненето си, като им е казвано, че трябва да си почиват и да ядат за двама, което довежда до залежаване и затлъстяване и, съвсем естествено, до влошаване здравето и на двамата.

Веднага след раждането, новодошлият на белия Свят Човек е инжектиран десетки пъти в продължение на много месеци с ваксини, представляващи смеси от смъртоносни отрови и мъртви животински клетки, което рязко влошава здравословното му състояние, заради което е тъпкан с антибиотици – широкоспектърни високопотентни отрови. От друга страна, противоестествената месоядна диета и изпъстреното с хранителни боклуци – „джънк фуудс“, меню предизвиква у децата затлъстяване и придобиване, още в младенческа възраст, на болести характерни за старите хора – костни и очни болести, диабет и други.

Въздействието върху психиката на децата и индоктринирането им в лъжовната Хелиоцентрична парадигма и във фалшивата ценностна система на Илюминатите – „Парите са Бог – уповавайте се на Властващия Елит“, започва още от първите месеци на живота им, като те са задължавани дълбоко да вярват на показаните на телевизионния екран, в компютърните игри и в книжките с картинки измислени въртящи се Земни топки, акробатични маймунджелъци на актьорите-астронавти, несъществували никога динозаври и същевременно с това са надлежно обучавани да се прекланят и обичат политиците, Холивудизма и неговите артисти и певци, които са положили тайна кръвна клетва пред демонични същности да мамят и поробват Човечеството.

Тези съвременни деца, които прекарват огромна част от времето си пред телевизионния екран, компютъра, смартфона или таблета, всъщност се намират постоянно в алфа състояние на мозъка – умствен транс, чийто последствия са: раздразнителност, капризност, липса на концентрация при отсъствието на облъчващ екран и незаинтересованост да общуват словесно с околните, като те проговарят много по-късно, отколкото децата, играещи на воля с другарчетата си всред Природата. Нарочното пристрастяване на децата и съвременната младеж към електронните устройства – смартфони, таблети и компютри, омагьосващи  умовете и поробващи Душите  им е най-демоничното престъпление на Илюминатската върхушка срещу бъдещето на Човечеството!

По време на така наречения Образователен процес, провеждан с активното съдействие на Масонските масмултимедии, децата и младежите са подложени на невиждан досега в историята психически стрес, психологически тероризъм, демоничен контрол над ума, интензивна дезинформация, въздесъща пропаганда и масова индоктринация в измислени, лъжовни, ненормални, безбожни, бездуховни, бездушни, безнравствени и нечовешки възгледи и в неморални междуличностни отношения, така че, когато станат работници, никога да не си и помислят, че могат дори да си зададат въпроса, дали това, което прави войнстващия Илюминатски елит е правилно или не!

Отвратителното експлоатиране, въздействието и промяната на вибрационните и циклични модели, замърсяването и отравянето на цялата Природа, чрез нарочни секретни операции, като например „химическите следи“ на „Операция Индиго Скайфолд“ (OPERATION INDIGO SKYFOLD) и H.A.A.R.P. или от ултра-свръх производството на Мега-индустриите, бълващи все повече и повече ненужна продукция и боклук, за да задоволят прищевките и желанията на промитите от рекламите мозъци, повишава заболеваемостта на Човечеството до пандемични размери, така че почти няма „цивилизован“ Човек, който да не боледува по няколко пъти годишно. Естествено, това е добре дошло за Мега-фармацията, произвеждаща милиони тонове химически отрови, за да ги натъпче в гърлата ни, с което ни докарва все повече болести и повече нещастия. Но, въпреки това, съвременникът ОБИЧА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА, тъй като така е програмиран от подсъзнателните послания, излъчвани от телевизионния екран.

Властващата заговорническа клика осъществява поробването не само на физическо ниво, а също така на електро-магнитно и етерно-вибрационно, тоест на нивото на фината ни телесност, като по този начин се разстройват хармоничните вибрационни модели на протичането на енергията прана по надите и през чакрите, което води след себе си, както болести на физикалността, така и на Психиката, като например: стрес, истерия, нездрава безпричинна веселост, подтиснатост, самовглъбеност и волна или неволна склонност към самоубийство. Отслабването и разстройването на хармонията и синхрона в потоците на прана се осъществява, първо, чрез използването на физически методи, като например: нейонизиращата микровълнова радиация излъчвана от микровълновите печки, GSM-те, Wi-Fi, Bluetooth, секретните установки на Психотронните оръжия, както и йонизиращата радиация на Рентгеновите апарати и стотици пъти по-опасните от тях скенери на ядрено-магнитен резонанс. Вторият начин за отслабване и разстройване на енергийната матрица на Джива е по метода на психологическите способи, като най-използвани от тях са: когнитивният дисонанс, склонността за потвърждаване, пророческото програмиране и културата на войната.

След дългогодишни дирения върху естеството на методите за контрол, обаче, авторът откри, че Криптокрацията използва още едно твърде мощно оръжие за поробване на Човека, чието прилагане води до дисхармония и асинхрон в протичането на прана по надите и през чакрите. Този метод никъде не е описан, но неговото съществуване стана явно, благодарение на задълбочените изследвания върху моделите на поведение на огромни групи Човеци. Авторът нарече това оръжие: метод за злонамерено въздействието върху груповите поведенчески модели.

Авторът счита въздействието върху груповите поведенчески модели за едно от най-големите злодеяния на Илюминатската клика, тъй като едновременното повлияване върху установеното с десетилетия и столетия поведение на огромни множества от Човеци – цели общества, народи и култури, обуславя едновременното разстройване и дисхармонизиране на енергийните матрици на всички членове на тези множества, водещо до неправилно протичане на прана по надите и чакрите им, което не позволява събуждането на Кундалини и Освобождението на Душите им. Следователно, злонамереното въздействие върху груповите поведенчески модели на Човека има за пряка и непосредствена цел да го превърне във вечен заключеник на поробилата го Клика заговорници, като му отнеме завинаги възможността да се Пробуди и Освободи.

Злонамереното въздействие върху груповите поведенчески модели на Човека се осъществява и на трите нива на живота: на политическо ниво, на социално-културно и на религиозно ниво.

На политическо ниво злонамереното въздействие върху груповите поведенчески модели се състои във възбуждането на размирици, износа на революции и разпалването на войни, като те съставляват и най-значимото перо от печалбите на Криптокрацията. Военният бизнес е най-крупния и най-доходоносния бизнес в историята на Света и трябва да е кристално ясно, че всички заводи от Световния военно-промишлен конгломерат, независимо в коя Държава-корпорация са разположени – на Изток или на Запад, са или пряко притежавани, или са владяни чрез подставени лица от някоя от Илюминатските фамилии, като всичките са свързани на върха на пирамидата на Световния контрол, което е съвсем ясно и логически доказуемо, тъй като по прицип всички Световни концерни са притежание на банкерските и Аристократичните династии. И понеже, относно методите за злонамерено въздействие върху груповите поведенчески модели с цел разпалването на войни и революции може да се направи отделно изследване, тук, авторът само ще спомене, че основен механизъм в тях естествено се явяват „средствата за масова информация” или, както в предишно наше изследване разтълкувахме това словосъчетание, „оръдията, осъществяващи ритуала на окултното жертвоприношение, с цел оформяне на ума, съгласно дадена инструкция, учение или доктрина.”

Злонамерените въздействия върху груповите поведенчески модели могат да бъдат и ежедневно прилагани в малък мащаб на социално-културно ниво, както е в следния пример. Транссексуален-лесбийски-гей-парад, финансиран и организиран от Тайните служби, по заповед на Войстващия елит, в центъра на голяма Европейска столнина, изважда на показ най-неморалните, безнравствени и бездуховни нарцисисти, които дефилират своите осакатени и обезобразени голи тела, гордо заявявайки нещо от сорта: „Всичко е любов“, което настройва, както пуританите, така и честните нравствени Човеци срещу парада. Участниците в парада, усещайки излъчената от околните нормални Човеци ниска вибрация на чувствата: ненавист, презрение, злоба, ожесточение и желание за саморазправа, настройват своите Дживи на същата вибрация и в резултат на този уж „Парад на любовта“ се появяват две настроени едно срещу друго множества, което дисхармонизира енергийните им матрици. Това активно мероприятие на Тайните служби постига едновременно поне две цели, първо, настройва две множества едно срещу друго, отвличайки вниманието им от истинските проблеми и лишавайки ги от яснотата на разбирането кой е техният същински враг и поробител и, второ, отнема възможността и на двете групи да хармонизират Джива, да се Пробудят и да се Освободят.

Съществуват, обаче, и шикоромащабни зловредни въздействия върху груповите поведенчески модели на социално ниво, като например: въвеждането на лятно и зимно часово време, чрез което се размества биологичния часовник, объркват се свръхсетивните възприятия у Човека, разкоординира се ума и се нарушава синхронизма между Седемте тела. Друго зловредно въздействие на социално ниво е въвеждането навсякъде по Света на девет или дванадесетчасово непрекъснато работно време – съвсем противоестествено за ритъма на работа на Джива, при който четирите часа активност трябва да се редуват с четири часа почивка.

Още при Сътворението, Природната цикличност синхронизирала Човешкия биоритъм, който в продължение на хилядолетия изглеждал така: ставане от сън преди изгрева на Слънцето, лека обща активност, закуска, четири часа трудова натовареност, продължаваща до около час преди пладне, почивка три-четири часа с обедно хранене, четири часа трудова натовареност до залеза на Слънцето, почивка с лека вечеря или само малко зеленчуци и сън в продължение на шест-седем часа. Човекът се ръководел от Слънцето, за да спазва този биоритъм, което от своя страна следвало дневното и нощното Вселенско дихание – в подробности изследвано в „Небеса и Земя“ от Гебриел Онриет. Фазата на вдишване на дневното Вселенско дихание отговаря на предобедната трудова натовареност, паузата между фазите и най-топлата част на фазата на издишването на дневното Вселенско дихание отговарят на обяда и следобедната дрямка – сиестата, фазата на студената част от издишването на дневното дихание и настъпването на студеното нощно Вселенско дихание отговарят на следобедната трудова натовареност и така нататък.

След като Илюминатите налагат на „цивилизованите“ Държави-корпорации всеобща девет или дванадесетчасова трудова повинност, наречена „работа“, този хилядолетен ритъм, излъчван от Творецът-Творение, приеман от Небесната Твърд и възпроизвеждан от непосредствената ни Вселена, за да настрои Джива в синхрон с енергиите на Създателя, е разбит напълно. Днес, нито един наемен работник не би могъл да живее в синхрон с Мирозданието, тъй като му се налага да работи непрекъснато по девет или дванадесет часа. Непрекъснатата работа на Човеците в поробените Държави-корпорации, разстройва също така и изградения в продължение на хилядолетия целогодишен цикъл, пряко отражение на цикъла на смяната на топлото (лятно) и студеното (зимно) Вселенско дихание, което в древността е следвано стриктно. При него, активният период на висока трудова натовареност и почивка през периода от пролетното Равноденствие до есенното Равноденствие е последван от период на ниска трудова натовареност и дълга почивка с много празници от есенното Равноденствие до пролетното. Животът на Джива извън тези цикли на Творението, произтичащи от енергиите на Създателя, разрушава връзката й завинаги с Него и тази взаимосвързаност може да бъде възстановена единствено, чрез спазването на биоритмите и хармонизирането на енергийната матрица. 

Ако си припомним увода на нашето изследване, където разгледахме как целенасочено и нарочно началото на Слънчевата година е изместено със седем дни назад и е обявено за начало на календарната година, докато в същото време Денят на Възраждащото се Слънце – началото на Слънчевата година, е узурпиран и представен като Рожден ден на Християнския Слънчев Бог – Иисус Христос, канонизиран за Единороден и Единосущен Син на Създателя, единствено чрез когото Човеците биха могли да се освободят от „първородния грях“ и да се завърнат в Дома на Отца си, ние ще открием метода на зловредното въздействие върху груповите поведенчески модели приложен едновременно на религиозно, социално-културно и политическо ниво и използван от Илюминатите, за да излъжат Човека по отношение на Истинската Същност на Единния и същевременно с това да объркат хармоничността и нарушат синхрона на енергийната матрица на Джива, като по този начин, действайки многопосочно, окончателно разбият и разрушат, като я изтръгнат из корен, изконната ни свързаност с Творецът-Творение, изразена във Втория Му Закон: ЕДИННИЯТ Е ВСИЧКО И ВСИЧКИ СА ЕДИННИЯТ, който заистина свидетелствува, че всяка частица, включително и Джива, е еманация на Единния и едновременно с това, Цялостта на Единния е всяка една частица, включително и Джива, проявяваща себе си като част от Абсолютната Цялост.

В края на настоящето изследване, авторът иска още веднъж твърдо да подчертае, че за да Отключим Трансцендентално Истината в Душите си и за да следваме Пътя на Освобождение към Дома на Творецът-Творение, ние решително трябва да скъсаме веднъж завинаги умствените пранги, изковани от манипулациите на Масонските масмултимедии заключили Сърцата ни в омраза, злоба, ненавист, ожесточение, поквара и в смъртен страх от различните нам по раса, народност, вероизповедание или убеждения Човеци, тъй като ЕДИННИЯТ Е ВСИЧКИ И ВСИЧКИ СА ЕДИННИЯТ и не може да съществува никаква разлика между отделните Джива, освен в степента на осъзнаване на взаимовръзката й със Създателя!

И когато, най-накрая, един ден всеки от нас прекъсне ежеминутната кървава гадост и нечовешко безумие, изливано от Масонските телевизия, радио и „ПРЕСА“, той непременно ще се вслуша в Душата си и тогава ще провиди Истината за нашата Вселена в думите на Творецът-Творение:

„Ти си вечна Джива, което означава излъчена от Мен безсмъртна и безценна частица! Въплотен си отново, след поредната ти смърт, на тази Плоска Земя, пазена и защитавана от Мен, посредством Небесната Твърд, за да участваш в Моята Трансцендентална Игра, където да откриеш Пътя на Пробуждането и Осъзнаването, който, с помощта на Духовните си Учители, предварително сам избра, когато беше в Трансценденталния Свят, за да можеш да се Освободиш от вечния кръговрат на въплощенията и смъртта и да се завърнеш в Моя Дом, при Мен – Абсолютният Създател на Мирозданието.

Твоето призвание в материалната Вселена е да твориш добро, да жадуваш Просветление и Освобождение, винаги да помагаш на всички, за да успеят и те да открият Пътя към Дома Ми, като безстрашно и уверено довеждаш Истината до очите, ушите, умовете и Сърцата им, за да могат и те на свой ред да я разпространяват и за да съумеете накрая всички заедно да се избавите завинаги от душегубните измами и скверните лъжи, разпространявани от пребиваващите в самозаблуда Демони, които отричат Единния!”

image

In Veritate Victoria (В Истината е победата!)

СТ


Гласувай:
0
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 18775
Постинги: 47
Коментари: 20
Гласове: 24
Архив